Értéknövelő tanácsadás

Több projektet párhuzamosan működtető szervezetek esetében elengedhetetlen, hogy a szervezet erőfeszítéseket tegyen a projektek átláthatósága, összehangoltsága és eredményessége érdekében. Szaktudásunkkal és tapasztalatunnkal ezen erőfeszítések szolgálatába állunk, kialakítjuk és működtetjük a projektek egységes környezetét az alábbi ábrán megadottak alapján, Ügyfeleink egyedi elvárásai szerint.

Az üzleti folyamatok változása szükségképpen magával hozza a velük szorosan integrált informatikai folyamatok, eszközök, technológiák átalakítását is. Így a projektek során mind egyedi fejlesztések, mind kész rendszerek testre szabása esetében a megvalósítás alapját az üzleti folyamatok képezik. Ezeket a folyamatokat hangoljuk össze a bevezetendő informatikai rendszerekkel úgy, hogy a szervezeti folyamatok és az informatikai szolgáltatások együttműködése hatékony és zavartalan legyen.

A fentiek együttes alkalmazása révén olyan projektkörnyezet valósítható meg, mely az üzleti területekre, azok folyamatira fókuszál, és az üzleti célok elérését hatékonyan biztosítja.